Bil-o-løb og livemusik

Revlingefesten 2019

Møldrup

Igen i år er der arrangeret det traditionelle bilorienteringsløb til Revlingefesten.


Bilorienteringsløbet er i år flyttet til torsdag aften, så lidt utraditionel er det, men ellers kan vi love, at det bliver lige som alle de andre (efterhånden mange) år.


Vi håber, at I tager hele familien med - ung som gammel - og vil med ud på en hyggelig og sjov tur i vores dejlige lokalområde.


Starten går mellem kl. 15.30 og 18.30 fra Torvet på Jernbanegade, hvor Handelsstandsforeningen og Revlingekomiteen er værter for gratis grillpølser og brød, som man kan nyde inden man drager af sted.


Der vil igen i år være flere børneposter på ruten, og der er fine pengepræmier til vinderne af både orienteringsløbet og børneorienteringsløbet.


Kontrolkort og kort udleveres ved start og skal afleveres i teltet på festpladsen senest kl. 24.00.


Der vil selvfølgelig være indlagt en rast på ruten, hvor der sælges mad og drikkevarer.


Så find bilen/bussen frem, medbring det gode humør og lad os give Jer nogle dejlige timer med sjove, skøre, udfordrende og kreative opgaver som kan sætte gang i lattermusklerne.(Arrangørerne af Bil-o-løb 2019: Revl 2004)


BIL-O-LØB & LIVEMUSIK I TELTET

Bil-o-løbet afsluttes i teltet på festpladsen, som er gjort klar til en festlig aften med god musik.


De gav et brag af en koncert sidste år, så det er med stor fornøjelse, at vi igen i år kan byde velkommen til The Hancocks, der vil gøre deres ypperste for, at den gode stemning igen fortsætter til ud på natten.


De står klar til at indtage scenen i ølteltet fra kl. 22:00, og tro os - dem vil du ikke gå glip af!

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER PÅ BILRUTEN OG I TELTET!