Cykelløb

CYKELLØB

Så skal den indre cykelrytter findes frem! Årets cykelløb skydes i gang tirsdag d. 26/7 fra kl. 18:00


Der kan vælges mellem både korte og lange ruter. Så puds cyklen og kom til årets store cykelløb sammen med en masse andre glade mennesker! I år findes følgende ruter:


- 11 km – Familieruten, festruten – kært barn har mange navne. Slip kreativiteten løs, pynt op, vær underholdende og tilmeld jer 11 km løbet.


- 25 km - Er du til lidt mere udfordring, så kør 25 km.


- 42 km - Skal der være lidt mere udfordring, så er det nærliggende at udfordre naboen, vennerne, kollegerne – tag fat i hinanden, tilmeld jer 42 km løbet og det kan være det er dig, der vinder hånerettet det næste år.


- 68 km – Til de rigtig seje har vi den lange rute på 68 km, Giro di Møldrup – tør du?


Tilmeldingen til ruterne sker ved Møldrup hallens p-plads fra kl. 17.30. Startskuddet for den længste rute vil være kl. 18:00, hvorefter de øvrige ruter vil blive sendt afsted.

Der kan købes mad og drikke ved rasten i Bjerregrav.


For en god ordens skyld skal det lige nævnes, at det er absolut forbudt at træde af på naturens vegne på private grunde, ej heller at bruge dem som rasteplads. Respekter naturen, ryd op efter jer og benyt jer venligst af de opstillede affaldsspande på ruterne.Der er ingen pokaler eller præmier i forbindelse med løbene, men der er en øl eller vand på billetten, som kan indløses på festpladsen i Møldrup efter løbet.